Glühweinwandeling

Als gloednieuw lid had ik me aangemeld voor de glühweinwandeling, nog niet zo goed wetende wat ik moest verwachten van de LSAC. Na kort wat af te zoeken in het duistere Cronesteyn kon ons groepje van start. We waren allemaal vrij nieuw, dus genoeg om over te praten! Gedurende de wandeling hielp de glühwein hier natuurlijk ook bij. Behalve met mijn gezellige groepje heb ik me ook vermaakt bij de posten, waarbij gelijk wat prominente LSAC’ers de revue passeerden. Verder werden voor de sticker-contest de nodige verkeersborden en trekkers beklommen. Wij hebben de prijs uiteindelijk niet gewonnen, dus ik ben benieuwd wat het winnende groepje voor prachtige locaties heeft… Maar winst of geen winst, de glühweinwandeling was voor mij een groot succes!
Douwe Koot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.