LSAC

De Leidsche Studenten Alpenclub (LSAC) is al bijna 100 jaar actief in de Alpen, de Ardennen en de klimmuren in Nederland. Als je LSAC denkt, denk je aan klimmen en boulderen, maar ook aan gletsjertochten, alpiene beklimmingen en huttentochten. We zijn een subvereniging van Minerva, maar ook niet-Minervaleden zijn van harte welkom! 

Tijdens de EL-CID van 15-19 augustus zijn we te vinden op de infomarkt, op Minerva op 16 en 17 augustus en tijdens het LEF!

De LSAC heeft in 2019 een doorstart gemaakt, en we zijn druk bezig om veel gave projecten op te starten. Zo kan je bij ons je klimvaardigheidsbewijs halen om zelfstandig binnen en buiten te kunnen klimmen. Daarnaast organiseren we klimweekenden, wandelweekenden en boulderweekenden. Veel van onze leden zijn regelmatig in de boulderhal of de klimhal te vinden, dus als klimmaatjes zoekt, dan kun je ook bij ons terecht!

Lijkt dit je wat? Via deze website kan je je inschrijven. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen via het emailadres info (at) lsac.alpenclub.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *