Over ons

De Leidsche Studenten Alpenclub (LSAC) is al bijna 100 jaar actief in de Alpen, de Ardennen en de klimmuren in Nederland. Wij zijn een subvereniging van Minerva die zich richt op de bergsport. Denk aan klimmen en boulderen, maar ook aan gletsjertochten, Alpine beklimmingen. Zowel Minervaleden als niet-Minervaleden zijn welkom bij onze vereniging.

De LSAC heeft in 2019 een doorstart gemaakt, en we zijn druk bezig om veel gave projecten op te starten. Zo willen we onze leden de kans bieden om klimvaardigheidsbewijzen te halen, om zelfstandig en veilig binnen en buiten te leren klimmen. Veel van onze leden zijn regelmatig in de boulderhal of de klimhal te vinden, dus als je een klimmaatje zoekt, dan kun je ook bij ons terecht.

Lijkt dit je wat? Neem dan eens contact met ons op via info@lsac.alpenclub.nl!