LSAC-camping

2023-2024

Lieve leden,
Het is heerlijk winters weer deze dagen, maar er wordt door velen van jullie al lonkend naar de zomer uitgekeken. We willen jullie daarom niet onnodig lang in spanning laten afwachten. De LSAC Campingweek zal van 26 juli t/m 3 augustus plaatsvinden! Om te klimmen, wandelen, barbecuen, frisbeeën, fietsen en alle andere kampeeractiviteiten is dit dé week om bij aanwezig te zijn! Deze week sluit tevens mooi aan op de NSAC Campingweek (8-26 juli) en informatie over een huttentocht zal nog volgen.

Met alpiene groet,
Het 88e Bestuur


//////////////////////////////////////


Dear members,
The winter is in full swing these days, but many of you are already looking forward to the summer. We therefore do not want to keep you waiting in suspense for an unnecessarily long time. The LSAC Camping Week will take place from July 26 to August 3! This is the week to attend for climbing, hiking, barbecuing, frisbeeing, cycling and all other camping activities! This week also ties in nicely with the NSAC Camping Week (8-26 July) and information about a hut tour will follow.

With alpine greetings,
The 88th Board

2022-2023

In de zomervakantie bezetten we met de LSAC een camping in de Alpen, waarvandaan we alpineren, sportklimmen, wandelen en nog veel meer. Het is dé kans om met elkaar een prachtige week in de bergen te hebben en de kennis die je eventueel hebt opgedaan bij een van de cursussen in de praktijk te brengen, of juist te leren wat de bergen allemaal te bieden hebben. Daarnaast is er ook een NSAC camping en komen we vaak ook andere SAC’s in de alpen tegen.

Vorig jaar vond de LSAC-camping plaats in Oostenrijk.