Commissies

Zoals bij de meeste verenigingen het geval is, staat het bestuur niet alleen binnen de vereniging, en maken we er met zijn allen een mooie vereniging van. Als je het leuk lijkt om daar aan mee te helpen, zijn daar commissies voor. Het zijn er zeker een aantal, dus is hier een overzicht van de commissies. Mocht je interesse hebben in een commissie, dan kan je een mail sturen naar info (at) lsac.alpenclub.nl, met een kort stukje waarom het je leuk lijkt bij de commissie te komen (no pressure, wij staan ook altijd open voor ideeën ;)).

Promotie-merchandise commissie:

De Promotie-merchandise commissie is verantwoordelijk voor het ontwerpen van een huisstijl, promotiemateriaal zoals posters en stickers, social media, en het ontwerpen van de merchandise. 

Commissie Maasrotsen:

Deze commissie zorgt voor de organisatie van alle klim- en boulder weekenden en andere activiteiten zoals de LSAC-camping.

Après-SkiCie:

De gezelligste commissie van de LSAC houdt zich bezig met het organiseren van de Dies, borrels, feesten en de EL-CID. 

Commissie Wandelingen: Naast de klim- en boulderweekenden worden er kleinschalige uitjes georganiseerd, zoals toffe wandelingen in Nederland. De wandelcommissie organiseert wandelingen in Nederland, maar geeft ook invulling aan weekenden voor de mensen die bijvoorbeeld graag de omgeving willen verkennen van het klimgebied.

Kascommissie: De Kascommissie ondersteunt en controleert de quaestor bij de financiele zaken van de vereniging.

Technische commissie: De technische commissie bouwt op ervaring binnen de vereniging en ondersteunt dus projecten als een voorbereidingsdag voor C cursussen en het eventueel organiseren van trainingen.

Materiaalcommissie: de materiaalcommissie zal verantwoordelijk zijn voor de materiaalinventaris; zowel het onderhoud daarvan als het verhuren van materiaal aan de leden. Daarnaast is deze commissie betrokken bij het aanschaffen van nieuw materiaal.